Стюардеса на Emirates показа луксозните стаи за спане, където членовете на

...
Стюардеса на Emirates показа луксозните стаи за спане, където членовете на
Коментари Харесай

Стюардеса показа тайната стая, в която спи по време на дълги полети ВИДЕО

Стюардеса на Emirates показа първокласните стаи за спане, където членовете на екипажа релаксират и почиват по време на полети на дълги дистанции. Видеото й има над 8,2 милиона гледания в TikTok.

„ Къде почиват стюардесите на Emirates по време на полет? “, написа стюардесата в описанието на видеото.

Стюардесата отваря вратата и се изкачва по стълбите, които водят до кулоар, застлан с кревати от двете страни. Всяко легло е оборудвано със личен тв приемник и пердета за усамотение, което разрешава на екипажа да се отпусне от постоянно изтощителните полети.

Тези " капсули " не са толкоз първокласни, колкото местата в първа класа, само че въпреки всичко консуматори на TikTok останаха изумени от видяното:

„ Леле, цялостен скришен кулоар “, гласи един от мненията. Друг консуматор добави: " Това е по-добро от леглото ми вкъщи ".



Снимка: VistaJet

Интересното е, че множеството самолети Boeing 777 и 787 имат такива секрети стълби, които водят до дребни спални без прозорци за членовете на екипажа, както и до скрити капсули за водачите. Малцина от пасажерите знаят за тяхното битие, защото външни лица не могат да стигнат до там при никакви условия.

„ При полети на дълги дистанции, които надвишават 7 часа, има възможност да има стюардеси, които спят под или над вас “, споделя стюардесата Кат Камалани в изявление за Insider.

Между другото, авиокомпаниите могат да избират конфигурацията на зоната за отмора на екипажа, само че главните параметри се дефинират от регулатори като Федералната авиационна администрация (FAA).
Where do flight attendants of Emirates rest during a flight? The Answer:
Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР